logo

Прецизно дизајнираните возила не можат да си дозволат компромис за квалитетот. Комерцијални возила во Европа бараа оригинални и високо квалитетни соодветни резервни делови, како би ги задоволиле условите на тешкиот превоз. Тоа е причината зошто Matrix располага само со големи брендови, направени да одговара на OE спецификации. Со дистрибуција низ целата земја, ние нудиме постојано снабдување со соодветни резервни делови со супериорен квалитет за германските возила испорачани по неверојатно поволни цени.

За повеќе информации

Зошто да ги користите деловите на

0

Достапни делови

0

Задоволни клиенти

0

Добавувачи

0

Години искуство

Итно ви требаат квалитетни делови - побарајте тука

Наши дистрибутери

Кликнете на логото за да дознаете повеќе за брендот

Промоции

01.09.2018

Webshop

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img