Амортизери

TRW Aftermarket е лидер во светот за оригинални производи со квалитет и производи за автомобилска безбедност. Нашите Системи за сопирање, Управување и суспензија, Компоненти за комерцијални возила и Сервис Алатки се легендарни по нивниот инженерски квалитет и иновативен дизајн. Тие, исто така, се добро тестирани, кај нас и независно.

Monroe® Shocks и Struts, една од најпочитуваните брендови во индустријата за автомобили и комерцијални возила, во 2016 година ја прослави својата 100-годишнина со широк распоред на програми, промоции и други посебни активности дизајнирани за поддршка на илјадници делови и даватели на услуги и милиони од потрошувачите во светот кои се потпираат на производите на Монро. Monroe амортизери, алати и други производи се произведени од Tenneco.

DexKo Global Inc е формиран кон крајот на 2015 година, комбинирајќи го Dexter, водечки дизајнер и производител на оски за приколка, сопирачки и сродни компоненти во Северна Америка и AL-KO Vehicle Technology (“VT”), европски дизајнер и производител на оски за приколка, компоненти за приколка и караван, шасии и моторизирани шасии. Комбинацијата на овие две компании создаде глобален лидер во индустријата за снабдување на оски и шасии со над 130 години искуство во областа на приколки и каравани, а продажбата се приближува до речиси една милијарда долари.

Magneti Marelli After Market Parts and Services е комерцијална дивизија посветена на резервни делови и мрежа на работилници. Дистрибуира резервни делови, автомобилски компоненти и е квинтесенција на вештините и знаењата потребни за извршување на дијагнозата, како и одржување или поправка. Magneti Marelli по делот и услугите на пазарот се потпира на организирана мрежа од преку 4.000 овластени работилници ширум светот со Magneti Marelli Checkstar Service Network брендот да понуди производи и услуги на возачот и има значително присуство во 4 европски земји (Италија, Шпанија , Германија, Полска), 2 земји од Латинска Америка (Бразил, Аргентина), Турција, Русија и Кина. Имаме увозна мрежа во повеќе од 80 земји во Европа, Азија, Америка, Африка и Океанија.

ERT е основана во 2001 година со цел да се покријат покачените побарувања на пазарот за замена на автомобилски делови. Ние сме производители и дистрибутери кои ги покриваат сите пазари благодарение на нашите континуирани адаптации преку важни инвестиции во новите случувања. Со повеќе од десет години искуство, нашиот широк спектар на гумени делови и комплети за поправка за хидраулични сопирачки и спојки (пумпи, цилиндри, клипови за кочење, клипови за потпора …), управувачи и капаците за прашина кај преносот, како и колекции за пневматски сопирачки, не прават достојни за доверба кај нашите клиенти.