Кочница

TRW Aftermarket е лидер во светот за оригинални производи со квалитет и производи за автомобилска безбедност. Нашите Системи за сопирање, Управување и суспензија, Компоненти за комерцијални возила и Сервис Алатки се легендарни по нивниот инженерски квалитет и иновативен дизајн. Тие, исто така, се добро тестирани, кај нас и независно.

Користејќи врвни технологии за сопирање, сопирачките Textar се прецизно изработени за да понудат максимална безбедност, перформанси и удобност. Овој бескомпромисен пристап е самиот етос на Textar повеќе од 100 години. И тоа е причината зошто Textar останува доверлив партнер на водечките светски производители на возила денес.

Основан во 1736 година во Данска, ROULUNDS BRAKING започна со активности за сопирачки во 1926 година и конечно стана ROULUNDS BRAKING во 2003 година, откако се приклучи на MAT Group. ROULUNDS BRAKING сега е еден од водечките светски производители на висококвалитетни материјали за триење во автомобилската индустрија, со продажба и клиенти низ целиот свет.

Со над 45 години искуство, Remsa денес е светски производител на делови за кочници за автомобилската индустрија. Нашата историја е приказна за континуирано подобрување и технолошки развој која ја постави нашата компанија меѓу најголемите производители на плочки за сопирачки водејќи го производството во сегментот за резервни делови во европскиот пазар.

Основан во 1991 година, Comline е водечки независен британски снабдувач на резервни делови за сите популарни европски, јапонски и корејски возила со достапност од 95% на повеќе од 8.500 делови, кои покриваат повеќе категории на производи и се достапни.