Специјален алат

Во одреден временски период, WISTRA континуирано го прошири својот асортиман на производи за да може да понуди производи за сите аспекти на обезбедување на товар и безбедност на нашите клиенти. Меѓународниот стоковен сообраќај континуирано се зголемува со брзо темпо и претставува нови предизвици за производителите, давателите на услуги и дилерите како нас.

PIUSI е основана во 1953 година во Suzzara, во провинцијата Мантуа (Италија). Тие започнаа како механичка работилница за земјоделската индустрија. Компанијата наскоро направи име за себе како производител на силни и лесни за употреба производи погодни за голем опсег на “различни намени” (più-usi).

Magneti Marelli After Market Parts and Services е комерцијална дивизија посветена на резервни делови и мрежа на работилници. Дистрибуира резервни делови, автомобилски компоненти и е квинтесенција на вештините и знаењата потребни за извршување на дијагнозата, како и одржување или поправка. Magneti Marelli по делот и услугите на пазарот се потпира на организирана мрежа од преку 4.000 овластени работилници ширум светот со Magneti Marelli Checkstar Service Network брендот да понуди производи и услуги на возачот и има значително присуство во 4 европски земји (Италија, Шпанија , Германија, Полска), 2 земји од Латинска Америка (Бразил, Аргентина), Турција, Русија и Кина. Имаме увозна мрежа во повеќе од 80 земји во Европа, Азија, Америка, Африка и Океанија.

Hangzhou HILIFT Machinery Co., Ltd е основана во 2002 година, со конзистентни напори на HILIFT тимот, сега е прераснат во водечки член во областа на опрема за ракување со материјал. Имаме широка палета на производи кои вклучуваат товарни решетки, полиестерски столбови за подигање, карго мрежи, прескокнувачи, дигалки за ланец и рачни палетни камиони итн.

Горд да биде и првиот и најпосакуваниот бренд кој го произведува овој систем во Турција како специјализиран систем за сопирање и за комплети за поправка и за реконструкција. Gewinner, има меѓународна маркетинг мрежа и искусен технички персонал, се фокусира на задоволството на клиентите и по продажбата, да се задржи чекор со развојот на возраста на информатичката технологија, следејќи ја технологијата на производство. Нашата цел е да понудиме умерени цени на пазарите, со знаење и искуство од минатото со сериско производство и со цел да ја постигнеме нашата цел, продолжуваме да инвестираме во нови технологии.