Филтри

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

National сигурно служи на пазарот за Независни резервни делови во Велика Британија и низ цела Европа како производител и дистрибутер повеќе од 30 години. Ние сме специјализирани во делови за спојки и сопирачки за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Конкретно: дискови за сопирачки, кочиони добоши, кочиони плочки, комплети за спојки, спојници со концентрични цилиндри и сетови за замена на конвенционален замаец за апликации за замаец со двојна маса.

На пазарот е од крајот на четириесетите години, Malò е лидер во дистрибуцијата на гумени и метални предмети, како и нафтени пломби, хидраулични сопирачки и делови за спојници, црева за сопирање, флексибилен кабел, ремени, лежишта за тркала, макара за затегнувачи и пумпа за вода.

Основан во 1991 година, Comline е водечки независен британски снабдувач на резервни делови за сите популарни европски, јапонски и корејски возила со достапност од 95% на повеќе од 8.500 делови, кои покриваат повеќе категории на производи и се достапни.

Принципот на филтрација може да се сумира со неколку зборови: Филтрација е процес за да се фатат сите штетни супстанции и честички со цел да се намалат, колку што е можно, абење во делови што бараат заштита, а дополнително да го штитат човековото здравје и животната средина . Филтрацијата, исто така, може да се изрази со само три збора: Филтрација е Hengst.