Буфер чаури

PE, основана во 1947 година и управувана од основачкото семејство, е еден од водечките производители на независниот пазар на резервни делови. Брендот PE е регистриран на меѓународно ниво од 1979 година. Сеопфатниот и брзо растечки опсег на комерцијални заменски делови се развива во сопствените капацитети на компанијата и се заснова на високи стандарди за безбедност, квалитет и производство. Барајќи слободните и врзани работилници да веруваат во производи ориентирани кон работилница од PE за да обезбедат совршени поправки за приколки и комерцијални возила.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.

Emmerre произведува и дистрибуира механички резервни делови повеќе од 30 години. Неговото производство е посветено на комерцијални, индустриски возила и приколки кои се прилагодуваат на најважните европски возила како што се: Даф, Ивеко, Ман, Мерцедес, Нисан, Рено, Сканија, Волво, БПВ, Рор, Саф итн.

Групацијата Diesel Technic е еден од најголемите снабдувачи на резервни делови за комерцијални возила во Independent Aftermarket (IAM). Глобалната мрежа на подружници и овластени партнери за дистрибуција го обезбедува локалното снабдување со резервни делови и индивидуална поддршка на клиенти во повеќе од 150 земји. Партнерите за дистрибуција и нивните клиенти ја ценат Diesel Technic како сигурен партнер со целосен сервис.