Делови за мотор

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Производите на MAPCO се продавани со огромен успех во Германија од 1977 година. Во текот на последните 30 години милиони MAPCO производи се опремени со многу различни апликации за возила. Задоволството на клиентите сé уште го прави највисок приоритет. Првично основана како Саладин во Франција, компанијата сега ги координира сите свои активности како MAPCO Autotechnik GmbH од седиштето во Боркхајде, во близина на Берлин.

На пазарот е од крајот на четириесетите години, Malò е лидер во дистрибуцијата на гумени и метални предмети, како и нафтени пломби, хидраулични сопирачки и делови за спојници, црева за сопирање, флексибилен кабел, ремени, лежишта за тркала, макара за затегнувачи и пумпа за вода.

Magneti Marelli After Market Parts and Services е комерцијална дивизија посветена на резервни делови и мрежа на работилници. Дистрибуира резервни делови, автомобилски компоненти и е квинтесенција на вештините и знаењата потребни за извршување на дијагнозата, како и одржување или поправка. Magneti Marelli по делот и услугите на пазарот се потпира на организирана мрежа од преку 4.000 овластени работилници ширум светот со Magneti Marelli Checkstar Service Network брендот да понуди производи и услуги на возачот и има значително присуство во 4 европски земји (Италија, Шпанија , Германија, Полска), 2 земји од Латинска Америка (Бразил, Аргентина), Турција, Русија и Кина. Имаме увозна мрежа во повеќе од 80 земји во Европа, Азија, Америка, Африка и Океанија.

Ние сме еден од најголемите европски производители на регулатори, исправувачи, делови за стартување, релеи, сензори и многу повеќе за IAM (Independent aftermarket). Ние сме партнер на многу европски OES и ОЕМ.