Брисачи

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Постојано од 1991 година, KAMAR е компанија која се занимава со пазарот на резервни делови, како и додатоци за камиони, приколки и полуприколки за брендови како VOLVO, SCANIA, MAN, MERCEDES, RENAULT, IVECO, DAF. Ние соработуваме со сите важни полски и европските производители. Квалитетот на нашите производи секогаш е акредитиран со соодветните сертификат (CE, E, EN, TÜV).

HELLA е глобална, независна, компанија во сопственост на семејство со околу 30.700 вработени на повеќе од 100 локации во повеќе од 35 земји. HELLA Group развива и произведува осветлување и електронски компоненти и системи за автомобилската индустрија. Во сегментот Резервни делови, HELLA исто така има една од најголемите трговски организации за автомобилски делови, додатоци, дијагностика и услуги во Европа.