Каиши

Гејтс Корпорацијата е водечки производител на решенија за пренос на течности и решенија за пренос на енергија. Во Гејтс, ние сме принудени да ги поместуваме границите на науката за материјали за да произведеме производи кои постојано ги надминуваат очекувањата.

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Koyo е JTEKT Corporation бренд за лежишта. Инженерните и производните способности на JTEKT се движат од супер големите лежишта со надворешни дијаметри од седум метри до минијатурни лежишта со внатрешни дијаметри мали еден милиметар. Користејќи нови материјали и најнова технологија на производство.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.

Dayco е глобален лидер во истражувањето, дизајнот, производството и дистрибуцијата на најважните моторни производи, погонски системи и услуги за автомобили, камиони, градежништво, земјоделство и индустрија.