Итно ви требаат квалитетни делови? побарајте тука

Вангел Нечевски 7, 1000 Скопје, Македонија

Latitude: 42.031500, Longitude: 21.401711

++389 (0) 2 2642 764

++389 (0) 2 2613 420

Наши локации

Скопје – Визбегово

ул. Вангел Нечевски 7

Моб : +389 (0)78 393 935

Моб : +389 (0)75 388 939

automatrix.matrix@matrix.com.mk

Скопје – Сингелич

ул. Методија Андонов Ченто

Моб камиони: +389 (0)78 456 665

Моб коли: +389 (0)75 286 367

matrix.singelic@matrix.com.mk

Скопје – Кисела Вода

ул. Борис Трајковски 21

Моб : +389 (0)78 426 298

matrix.pintija@matrix.com.mk

Штип

ул. Гоце Делчев 58

Моб : +389 (0)78 343 441

matrix.stip@matrix.com.mk

Радовиш

ул. Индустриска 30

Моб : +389 (0)78 250 558

matrix.radovis@matrix.com.mk

Гевгелија

ул. Булевар Гевгелија 107

Моб : +389 (0)77 400 333

Моб : +389 (0)70  530 706

matrix.gevgelija@matrix.com.mk

Кавадарци

ул. Шишка 206 / населба Глишич

Моб : +389 (0)71 334 069

matrix.kavadarci@matrix.com.mk

Охрид

ул. Булевар Туристичка 114/лок.2

Моб : +389 (0)70 990 335

matrix.ohrid@matrix.com.mk

Битола

бул. Македонски Гемиџии 1А

Моб : +389 (0) 75 274 837

matrix.bitola@matrix.com.mk

Струмица

бул. Балканска 7

Моб : +389 (0) 75 411 635

Моб : +389 (0) 76 387 025

matrix.strumica@matrix.com.mk

 

Напиши ни е-пошта

Ако имате какви било прашања, Ве молиме не двоумете се да ни испратите порака. Ние одговориме во рок од 24 часа!

Ве молиме имајте предвид ако ви треба
делови ве молиме кликнете овде

  [recaptcha]

  Станете ексклузивен дистрибутер на Matrix

  Заинтересирани сте да поседувате и да работите со успешен ексклузивен бизнис во автомобилска индустрија? Тогаш, можеби треба да размислите да станете Дистрибутер на брендовите кој ги нуди Matrix. Придобивки да стане именуван брендиран дистрибутер:

  • Пристап до квалитетни брендови
  • Информации
  • Национално и регионално брендирање и рекламирање
  • Конкурентни цени
  • Тековен опсег на развој
  • Онлајн нарачување
  • Група сила

  Заинтересираните страни може да контактираат со менаџерот за развој на бизнисот на: automatrix@matrix.com.mk