Квачило

Основан во 1991 година, Comline е водечки независен британски снабдувач на резервни делови за сите популарни европски, јапонски и корејски возила со достапност од 95% на повеќе од 8.500 делови, кои покриваат повеќе категории на производи и се достапни.

Schaefflerг групацијата е глобален производител на автомобили и индустриски производи. Врвниот квалитет, извонредната технологија и исклучително иновативниот дух претставуваат основа за континуираниот успех на компанијата. Со доставување на високопрецизни компоненти и системи во мотори, пренос и апликации за шасии, како и решенија за округли и рамни лежишта за голем број индустриски апликации, Групацијата Schaeffler веќе во значителен степен ја оформува “Мобилноста за утре”.