Електрика

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Каде да ги добиете најдобрите Автомобилски батерии? Во Германија, VARTA® Automotive Batteries се дизајнирани да обезбедат вистинско ниво на моќ и долговечност за секој вид автомобил. Без разлика дали барате батерии за стандардни возила или високо опремени автомобили со старт-стоп системи, ќе ги најдете подолу. Или проверете го нашиот пребарувач на батерии.

Животот е едно долго патување, а автомобилот е твојот билет за слобода. Никаде на друго место немате такво чувство на слобода како зад воланот. Секоја милја се брои, било да се земјени патеки или автопати. Значи искусете неограничено ослободување. Искусете го отворениот пат со стартер батерии од Energizer®

Експертите за напредна технологија на батериите на Johnson Controls ги споделија своите согледувања за тековните и идните индустриски трендови на неодамнешната Battery Show Europe во Хановер, Германија.

Кога станува збор за резервни, никој не го прави тоа подобро од Delphi Technologies. Додека голем број добавувачи на OEM го поставија пазарот на резервни делови последен, ние рутински го поставуваме како прв, разбирањето на животните вредности на клиентот честопати најдобро се испорачува преку деловите и услугите.