Подмачкување

Kuwait Petroleum International, познат по брендот Q8, рафинира и продава гориво, мазива и други нафтени деривати надвор од Кувајт. Нејзините главни активности се фокусирани на Европа и на Далечниот Исток.

Специјални масла за првично пополнување се во суштината на нашиот бизнис. Ние им нудиме на нашите клиенти стручни триболошки решенија преку снабдување на специјални масла за специјални производи директно до потрошувачите во скоро сите гранки на индустријата и регионалните пазари.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.

ELF е легендаен бренд ширум светот: свет на страст, технолошка експертиза и култура на премиум производи. И новата графика ги пренесува вредностите кои се драги на срцето на ELF: страста, експертизата и премиум производи.

Со операции во повеќе од 130 земји, Total е највисока меѓународна компанија за нафта и гас и главен играч во ниско-јаглеродни енергии. Ние откриваме, произведуваме, обработуваме и продаваме енергија во различни форми, сè до крајните потрошувачи. Посветен на подобра енергија, нашиот персонал од 98.000 вработени им помага на клиентите низ целиот свет да обезбедат производи и услуги што се побезбедни, почисти, поефикасни, поиновативни и достапни за што повеќе луѓе. Нашата амбиција е да станеме одговорна енергетска компанија.