Тркало

Инженерите на Timken Company произведуваат и продаваат лежишта, дискови, ремени, синџири, спојки, системи за подмачкување и сродни производи, и нуди спектар на услуги за обновување и поправка на мотори. Како водечки орган за конусни валчести лежишта, ние го применуваме нашето длабоко познавање на металургијата, трибологијата и механичките системи за подобрување на сигурноста и ефикасноста на опремата, машините и возилата низ целиот свет.