Делови за мотор

Haldex е шведска компанија која работи ширум светот која има канцеларии во 18 земји. Haldex развива и обезбедува сигурни и иновативни решенија кои ја подобруваат безбедноста, динамиката на возилото и одржливоста на животната средина во глобалната индустрија за комерцијални возила. Ние сме водечки светски снабдувач на нагодувачи за сопирачки за барабани сопирачки и имаме најбрзо растечки удел на пазарот за воздушни дискови.

Групата на издувни системи Euro I-II-III нуди комплетен асортиман на производи, од пригушувачот до сите додатоци кои ја комплетираат издувната линија. Сите производи се произведуваат со цел да траат во време: гаранцијата за времетраење е сертифицирана со употреба на избрани материјали со цел да се издржи оштетувањето на абењето и километри што возилата ги покриваат секојдневно. Прецизната конструкција и совршената заменливост со O.E. обезбедува сигурно и брзо склопување.

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Prestolite Electric е глобален производител и снабдувач на алтернатори, стартери, помошна електрична опрема и услуги за транспорт, индустриска и воена индустрија. Престолитот има силно наследство кое датира од 1911 година и ги вклучува брендовите Leece-Neville, Motorola, Butec и Lucas CAV што резултира со долга историја на инженерска совршеност и иновативни производи.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.