Светла

Vignal Systems дизајнира, произведува и дистрибуира производи и системи за сигнализирање на индустриски возила. Вработени се 230 лица и генерираат годишен обрт од околу 50 милиони евра. Нејзините производствени капацитети и центарот за истражување и развој се базирани на Vénissieux и Corbas, Франција.

Vignal Systems designs, manufactures and distributes industrial vehicle signalling products and systems.It employs 230 persons and generates an annual turnover of about €50 million. Its production facilities and R&D centre are based at Vénissieux and Corbas, France.

Aspöck е водечки европски производител на префабрикувани системи за осветлување за влечени возила од сите видови. Нашата компанија се фокусира на исполнување на максималните барања за прецизност и совршенство веќе 40 години.

Со постојано инвестирање во високо квалификуван кадар и нови технологии, нашата компанија денес е европска компанија која ги извезува своите производи на 47 продажни и дистрибутивни центри ширум светот. Производите на Dasteri се произведени во согласност со спецификациите на Системот за управување со квалитет ISO 9001: 2008 и целосно ги задоволуваат барањата на европските и меѓународните пазари.

Со повеќе од 25 години искуство во производство и дистрибуција на ретровизорите на индустријата за комерцијални возила и постојано проширување на спектарот на осветлување, Unitruck се етаблира како водечко име и најголеми дистрибутер на CR-огледала во Велика Британија. Unitruck продолжува да се шири на нова територија со цел да постигне слична доминантна пазарна позиција во Европа.

Ние сме водечки снабдувач на решенија за автомобилско осветлување посветени на извонредност на производот и целосна поддршка на корисниците. Нашата страст за осветлување нè води да произведуваме и дистрибуираме светилки со врвен квалитет кои се во согласност со најстрогите стандарди на автомобилската индустрија. Ние нудиме широк портфолио на производи решенија за автомобилско осветлување со [E1] Germany за голема сигурност и безбедно возење.