Гориво

Bosch е светски водечки снабдувач на автомобилски делови и системи за производители на возила и за резервни делови за автомобили.

Групацијата Diesel Technic е еден од најголемите снабдувачи на резервни делови за комерцијални возила во Independent Aftermarket (IAM). Глобалната мрежа на подружници и овластени партнери за дистрибуција го обезбедува локалното снабдување со резервни делови и индивидуална поддршка на клиенти во повеќе од 150 земји. Партнерите за дистрибуција и нивните клиенти ја ценат Diesel Technic како сигурен партнер со целосен сервис.