Подмачкување

Со седиште во Виена, Австрија, во моментов Бореалис вработува околу 6.600 луѓе и работи во повеќе од 120 земји. Остварила 7,2 милијарди евра приходи од продажба и нето добивка од 1,1 милијарда евра во 2016 година. Мубадала преку сопствената холдинг компанија поседува 64% од претпријатието, при што останатите 36% припаѓаат на ОМВ, меѓународна, интегрирана компанија за нафта и гас со седиште во Виена.

Kuwait Petroleum International, познат по брендот Q8, рафинира и продава гориво, мазива и други нафтени деривати надвор од Кувајт. Нејзините главни активности се фокусирани на Европа и на Далечниот Исток.

Специјални масла за првично пополнување се во суштината на нашиот бизнис. Ние им нудиме на нашите клиенти стручни триболошки решенија преку снабдување на специјални масла за специјални производи директно до потрошувачите во скоро сите гранки на индустријата и регионалните пазари.

Нашата цел е да ве направиме успешни – и ова е случај за повеќе од 160 години! Како еден од светските лидери во резервни делови за патнички автомобили и комерцијални возила, febi bilstein постојано поставува нови стандарди во независниот пазар за резервни делови: Повеќе од 20.000 OE квалитетни резервни делови, највисоки стандарди за услуги и најсовремена логистика.

ELF е легендаен бренд ширум светот: свет на страст, технолошка експертиза и култура на премиум производи. И новата графика ги пренесува вредностите кои се драги на срцето на ELF: страста, експертизата и премиум производи.