Суспензија

Вектор е еден од глобалните производители и снабдувач во независниот пазар за обновување на комерцијални автоделови. Тоа е солидна корпорација чии брендови стојат повеќе од 30 години со карактеристики на одржливост, квалитет, услуга, сигурност и иновативно разбирање.

TRW Aftermarket е лидер во светот за оригинални производи со квалитет и производи за автомобилска безбедност. Нашите Системи за сопирање, Управување и суспензија, Компоненти за комерцијални возила и Сервис Алатки се легендарни по нивниот инженерски квалитет и иновативен дизајн. Тие, исто така, се добро тестирани, кај нас и независно.

SAMPA Automotive Inc, основана во 1994 година, снабдува резервни делови за многу тешки возила, приколки и автобуси како производствена компанија со која се гордее Турскиот автомобилски сектор.

Samco Autotechnik GmbH е производител и дилер на комерцијални возила и индустриски резервни делови, како и производител на оригинална опрема (OEM) и снабдувач на резервни делови за комерцијални возила. Samco произведува широк асортиман на резервни делови и развива долгорочни производствени локации низ повеќе години. Изборот на добавувачи е ограничен на DIN-ISO сертифицирани и исклучително искусни производители.