img

Барате резервни делови за Комерцијални возила?

Матрикс нуди најширок спектар на соодветни
резервни делови за сите европски камиони.

Прецизно дизајнираните возила не можат да си дозволат компромис за квалитетот. Комерцијални возила во Европа бараа  оригинални и високо квалитетни соодветни резервни делови, како би ги задоволиле условите на тешкиот превоз. Тоа е причината зошто Matrix акции големи брендови, направени да одговара на OE спецификации. Со 8 дистрибутерни центри на национално ниво, ние нудиме постојано снабдување со супериорни резервни делови со супериорен тежок квалитет, со нашите камиони доставени до вас по неверојатно поволни цени.