img

ZIMMERMANN

За повеќе од пет децении, Otto Zimmermann развива, произведува и продава софистицирани компоненти за возила за производители на автомобили и за слободен пазар на резервни делови. Zimmermann дисковите веќе ја докажаа нивната сигурност и перформанси во првите возила што беа стандардно опремени со кочиони дискови.