img

XXL MERMITE ITALIANE SRL

Групата на издувни системи Euro I-II-III нуди комплетен асортиман на производи, од пригушувачот до сите додатоци кои ја комплетираат издувната линија. Сите производи се произведуваат со цел да траат во време: гаранцијата за времетраење е сертифицирана со употреба на избрани материјали со цел да се издржи оштетувањето на абењето и километри што возилата ги покриваат секојдневно. Прецизната конструкција и совршената заменливост со O.E. обезбедува сигурно и брзо склопување.