img

Vignal

Vignal Systems дизајнира, произведува и дистрибуира производи и системи за сигнализирање на индустриски возила. Вработени се 230 лица и генерираат годишен обрт од околу 50 милиони евра. Нејзините производствени капацитети и центарот за истражување и развој се базирани на Vénissieux и Corbas, Франција.