img

VARTA

Каде да ги добиете најдобрите Автомобилски батерии? Во Германија, VARTA® Automotive Batteries се дизајнирани да обезбедат вистинско ниво на моќ и долговечност за секој вид автомобил. Без разлика дали барате батерии за стандардни возила или високо опремени автомобили со старт-стоп системи, ќе ги најдете подолу. Или проверете го нашиот пребарувач на батерии.