img

Van Wezel

Van Wezel Autoparts (дел од Unipart Група на компании и придружен снабдувач на Temot International и ATR) е еден од водечките компании во Европа во производството и дистрибуцијата на делови за автомобили и делови за ладење поради постојано фокусирање на квалитетот и иновациите.