img

TMD Friction Services GmbH

Користејќи врвни технологии за сопирање, сопирачките Textar се прецизно изработени за да понудат максимална безбедност, перформанси и удобност. Овој бескомпромисен пристап е самиот етос на Textar повеќе од 100 години. И тоа е причината зошто Textar останува доверлив партнер на водечките светски производители на возила денес.