img

TENNECO MONROE

Monroe® Shocks и Struts, една од најпочитуваните брендови во индустријата за автомобили и комерцијални возила, во 2016 година ја прослави својата 100-годишнина со широк распоред на програми, промоции и други посебни активности дизајнирани за поддршка на илјадници делови и даватели на услуги и милиони од потрошувачите во светот кои се потпираат на производите на Монро. Monroe амортизери, алати и други производи се произведени од Tenneco.