img

Sogefi Group

Sogefi Group е водечки глобален снабдувач на оригинални делови за автомобилската индустрија, со повеќе од 35 години искуство. Sogefi дизајнира, развива и произведува системи за филтрирање и флексибилни компоненти на суспензија, како и системи за управување со воздухот и системи за ладење на моторот.