img

SIAK S.r.l

Resco Shocks и Struts е основана во 2013 година како подружница на Seres Otomotiv. Компанијата Seres Otomotiv влезе на пазарот во 2007 година како дистрибутер на водечки произведувачи на воздух во Турција.