img

Serpa Otomotiv SME

SME која е основана во седиштата од Vefa / Истанбул во 1968 година, обезбедува услуги на високо квалитетни стандарди за автомобилскиот сектор и дома и во странство повеќе од 48 години. SME кои ги започнаа своите производствени активности со делови за моторцикли и резервни делови за велосипеди постигнаа голем успех и последователно започнаа со производство на внатрешни и надворешни ретровизори, рачки за ретровизори, огледала од сите тешки возила, вклучувајќи индустриски возила како OEM и под-индустрија на светските стандарди во 1980 година.