img

SCHAEFFLER

Schaefflerг групацијата е глобален производител на автомобили и индустриски производи. Врвниот квалитет, извонредната технологија и исклучително иновативниот дух претставуваат основа за континуираниот успех на компанијата. Со доставување на високопрецизни компоненти и системи во мотори, пренос и апликации за шасии, како и решенија за округли и рамни лежишта за голем број индустриски апликации, Групацијата Schaeffler веќе во значителен степен ја оформува “Мобилноста за утре”.