img

Samco Autotechnik

Samco Autotechnik GmbH е производител и дилер на комерцијални возила и индустриски резервни делови, како и производител на оригинална опрема (OEM) и снабдувач на резервни делови за комерцијални возила. Samco произведува широк асортиман на резервни делови и развива долгорочни производствени локации низ повеќе години. Изборот на добавувачи е ограничен на DIN-ISO сертифицирани и исклучително искусни производители.