img

REMSA-Eurofren Systems

Со над 45 години искуство, Remsa денес е светски производител на делови за кочници за автомобилската индустрија. Нашата историја е приказна за континуирано подобрување и технолошки развој која ја постави нашата компанија меѓу најголемите производители на плочки за сопирачки водејќи го производството во сегментот за резервни делови во европскиот пазар.