img

O.M.P. Officine Mazzocco Pagnoni s.r.l.

O.M.P. е основана на 10 јануари 1966 година. Во почетокот, компанијата започна со работа во областа на прецизно инженерство за производство на пумпи за вода, дискови за сопирачки и патентирани амортизери за тешки возила.