img

NORMA Automotive Germany S.A.

Ние сме водечки снабдувач на решенија за автомобилско осветлување посветени на извонредност на производот и целосна поддршка на корисниците. Нашата страст за осветлување нè води да произведуваме и дистрибуираме светилки со врвен квалитет кои се во согласност со најстрогите стандарди на автомобилската индустрија. Ние нудиме широк портфолио на производи решенија за автомобилско осветлување со [E1] Germany за голема сигурност и безбедно возење.