img

NISSENS A/S

Со текот на годините, Nissens инвестираше значајни ресурси во истражување и развој на ладење на моторот и компоненти на климатскиот систем за автомобилскиот сегмент. Повеќе од 95 години темелно знаење и производствено искуство значи дека ние сме во состојба да ги задоволиме потребите за широк спектар на висококвалитетни резервни делови, а во исто време да се биде едукатор на пазарот за технички увид во полето на системите.