img

National Auto Parts

National сигурно служи на пазарот за Независни резервни делови во Велика Британија и низ цела Европа како производител и дистрибутер повеќе од 30 години. Ние сме специјализирани во делови за спојки и сопирачки за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Конкретно: дискови за сопирачки, кочиони добоши, кочиони плочки, комплети за спојки, спојници со концентрични цилиндри и сетови за замена на конвенционален замаец за апликации за замаец со двојна маса.