img

Mobil

Повеќе од 150 години им помагаме на индустриските корисници ширум светот и во секоја индустрија да ги намалат трошоците, да ја подобрат продуктивноста, да ја подобрат ефикасноста на опремата и да станат побезбедни и профитабилни организации. Нашиот фокус кон индустриските лубриканти ни даде единствена перспектива во развој на производи со високи перформанси и решавање на комплексни индустриски предизвици. Клучниот извор на нашата индустриска експертиза е нашата работа со водечките светски производители на оригинална опрема (ОЕМ). Од 1914 година, нашата Група за градежни работи соработуваше со ОЕМ-овите за да ги разбереме трендовите на опремата и барањата за лубриканти, да се консултираме во врска со дизајнот на системот за индустриско подмачкување и да ги решиме проблемите со подмачкувањето. Нашата посветеност кон опремата за градежни работи продолжува и денес, помагајќи им на ОЕМ-овите да го подобрат дизајнот на опремата, да изградат подобри лубриканти и услуги, и да обезбеди конкурентна предност за нашите партнери од целиот свет.