img

MAPCO

Производите на MAPCO се продавани со огромен успех во Германија од 1977 година. Во текот на последните 30 години милиони MAPCO производи се опремени со многу различни апликации за возила. Задоволството на клиентите сé уште го прави највисок приоритет. Првично основана како Саладин во Франција, компанијата сега ги координира сите свои активности како MAPCO Autotechnik GmbH од седиштето во Боркхајде, во близина на Берлин.