img

Koyo Bearings Espana

Koyo е JTEKT Corporation бренд за лежишта. Инженерните и производните способности на JTEKT се движат од супер големите лежишта со надворешни дијаметри од седум метри до минијатурни лежишта со внатрешни дијаметри мали еден милиметар. Користејќи нови материјали и најнова технологија на производство.