img

Knorr-Bremse

Knorr-Bremse е водечки производител на системи за сопирање и контрола на комерцијални возила и ги снабдува сите светски водечки производители на комерцијални возила. Покрај комплетните системи за сопирање, нејзиниот асортиман на производи ги вклучува и системите за помош на возачот во сите делови на возниот погон, како и поврзаните резервни сервиси. Со своите производствени, продажни и сервисни центри, полето на системи за комерцијални возила е претставено во над 20 земји низ целиот свет.