img

KAMAR

Постојано од 1991 година, KAMAR е компанија која се занимава со пазарот на резервни делови, како и додатоци за камиони, приколки и полуприколки за брендови како VOLVO, SCANIA, MAN, MERCEDES, RENAULT, IVECO, DAF. Ние соработуваме со сите важни полски и европските производители. Квалитетот на нашите производи секогаш е акредитиран со соодветните сертификат (CE, E, EN, TÜV).