img

KAHVECI OTOMOTIV SANAYI VE TICARET

Kahveci Otomotiv специјализирана за производство на високо квалитетни резервни делови за делови за камиони за VOLVO, SCANIA, MAN, MERCEDES, DAF, RENAULT и IVECO од 1989 година.