img

JAHN lighting GmbH

Компанијата за производство на автомобилски светилки Jahn е основана во 1965 година во Нордхорн / Германија. Нашите производи произведени од или за нас се добро познати на меѓународната автомобилска индустрија и на резервни делови за повеќе од 50 години. Сите наши европски OE производи се произведени во согласност со DIN 72601, ECE регулативата бр. 37 или 99, како и меѓународните стандарди за автомобилската индустрија.