img

Industrias DOLZ S.A.

Со повеќе од 80 години историја, Industrias Dolz, S.A. е светски лидер во производството на пумпи за вода за индустријата на резервни делови. Dolz отсекогаш произведуваше ништо друго освен пумпи за вода за автомобили, камиони и трактори, што ни овозможува да понудиме пумпа за вода со најдолго искуство на пазарот.