img

Huco Automotiv – Hitachi

Ние сме еден од најголемите европски производители на регулатори, исправувачи, делови за стартување, релеи, сензори и многу повеќе за IAM (Independent aftermarket). Ние сме партнер на многу европски OES и ОЕМ.