img

Hangzhou HILIFT Machinery Co. Ltd

Hangzhou HILIFT Machinery Co., Ltd е основана во 2002 година, со конзистентни напори на HILIFT тимот, сега е прераснат во водечки член во областа на опрема за ракување со материјал. Имаме широка палета на производи кои вклучуваат товарни решетки, полиестерски столбови за подигање, карго мрежи, прескокнувачи, дигалки за ланец и рачни палетни камиони итн.