img

haldex

Haldex е шведска компанија која работи ширум светот која има канцеларии во 18 земји. Haldex развива и обезбедува сигурни и иновативни решенија кои ја подобруваат безбедноста, динамиката на возилото и одржливоста на животната средина во глобалната индустрија за комерцијални возила. Ние сме водечки светски снабдувач на нагодувачи за сопирачки за барабани сопирачки и имаме најбрзо растечки удел на пазарот за воздушни дискови.