img

GEWINNER-ATAKPARMETAL INS

Горд да биде и првиот и најпосакуваниот бренд кој го произведува овој систем во Турција како специјализиран систем за сопирање и за комплети за поправка и за реконструкција. Gewinner, има меѓународна маркетинг мрежа и искусен технички персонал, се фокусира на задоволството на клиентите и по продажбата, да се задржи чекор со развојот на возраста на информатичката технологија, следејќи ја технологијата на производство. Нашата цел е да понудиме умерени цени на пазарите, со знаење и искуство од минатото со сериско производство и со цел да ја постигнеме нашата цел, продолжуваме да инвестираме во нови технологии.