img

FEDERAL MOGUL

Federal-Mogul LLC е иновативен и разновиден глобален снабдувач на квалитетни производи, доверливи брендови и креативни решенија за производителите на автомобилски, лесни комерцијални, тешки и off-highway возила, како и во производството на електрична енергија, воздушната, поморската, железничкaта и индустриската индустрија.